BSH naslovna

Na tvrđavi Fortica u blizini Paškog mosta, 2. srpnja 2021. godine u suradnji BSH Islanda i kluba Amnesia s Ibize nastupiti će svjetska glazbena atrakcija, DJ duo ARTBAT. Nastup će se održati na spektakularnoj tvrđavi Fortica na otoku Pagu, u petak 2. srpnja od 16 do 23 sata kao vrhunac glazbenog vikenda na BSH Islandu. Posjetitelji će moći uživati u glazbi ukrajinskih tehno inovatora u nezaboravnom ambijentu povijesne građevine iz 17. stoljeća. Osim njih, na Fortici će nastupiti i talijanski dvojac Mathame, Brina Knauss i Luca Donzelli.


ARTBAT je ukrajinski DJ duo koji je posljednjih godina stekao veliku svjetsku popularnost. Artur & Batish trenutno vladaju svjetskim glazbenim ljestvicama i jedni su od najtraženijih zvijezda elektronske glazbe u svijetu. Ključ uspjeha ovih talentiranih mladića leži u njihovom zaista moćnom zvuku najviše kvalitete te nastupima na pomno odabranim, nesvakidašnjim lokacijama diljem svijeta koje svakoj glazbenoj avanturi daju posebnu čar. Jedan od takvih najzapamćenijih nastupa svakako je onaj na svjetski poznatoj žičari Sugarloaf s koje se pruža čaroban pogled na brazilski Rio de Janeiro. „Dolazak kluba Amnesia u Hrvatsku i početak naše suradnje s njima zasigurno je jedna od većih glazbenih vijesti u Europi ovog ljeta. Ova posebna lokacija idealna je za nastup ARTBAT-a koji su poznati po nastupima na sličnim mjestima diljem svijeta. Na ovaj glazbeni događaj svoj dolazak potvrđuju gosti iz brojnih europskih zemalja. Posebna se pažnja posvećuje poštivanju epidemioloških preporuka.”- izjavio je Drago Vukelić iz BSH Islanda.
BSH Island održava u terminu od 1. do 5. srpnja na nekoliko lokacija na otoku Pagu, u NOA beach klubu te u klubu Kalypso gdje će nastupiti svjetske DJ zvijezde Dennis Cruz, Ilario Alicante, Mathame, Paco Osuna, Sidney Charles, Andrew Meller, Brina Knauss, Eldon, Ki Creighton, Joseph Edmund, Luca Donzelli, Mar-T i Tolstoi. Hrvatsku pak predstavljaju domaće snage Aldo Morro, Dea Tosh, DJ Organic, Full Ferry, Mony, Pablo Panda i Yakka. Uz klupska događanja, tu su izleti brodom te brojna druga iznenađenja.

Ulaznice za sva BSH Island glazbena događanja mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr

Fotografije: BSH Island
Izvor: eZadar

BSH

0
0
0
s2smodern