Francuski novinari Pag

Grad Pag posjetila su četiri VIP  francuska novinara, Magali Bertin (GRAZIA FR),  Ludovic Bischoff : (L’ECHO TOURISTIQUE, MA FAMILLE ZEN),  Adeline Daboval : (Le Parisien / Aujourd’hui en France) i Henri Yadan : (Magazine Belles Demeures – Vins et Gastronomie), zatim Julien Durieux, predstavnik TRANSAVIE, a u pratnji im je bila  direktorica Predstavništva HTZ-a u Parizu Daniela Mihalić Đurica.

 

Turistička zajednica Grada Paga  organizirala je program posjeta našem gradu koji je započeo razgledanjem Stalne izložbe solarstva, nastavio se šetnjom po staroj gradskoj jezgri  te posjetom Galeriji paške čipke. Bernard Maržić je upoznao goste s paškom turističkom ponudom – s poviješću grada, čipkom, soli, sirom, janjetinom.

Martina Pernar, voditeljica marketinga Paške sirane d.d. prezentirala je naš svjetski poznati paški sir, a nakon toga uvaženi gosti su uživali u paškoj gastro ponudi konobe Bodule, nositelju oznake Pag na meniju.

Na kraju posjete Daniela Mihalić Đurica, direktorica Predstavništva HTZ-a u Parizu izjavila je kako su Francuzi vrlo zahvalni gosti te da su jako zainteresirani za outdoor i gastro turizam, a uvaženi gosti da je Pag tako lijep da će se sigurno vratiti

0
0
0
s2smodern