Ovog ljeta na području Grada Paga u organizaciji Turističke zajednice Grada Paga održat će se razna kulturna i sportska događanja u znatno manjoj mjeri kao i u ostalim dijelovima Zadarske županije zbog epidemiološke situacije.
Naglasak je stavljen na projekt Pag Outdoor Summer. To je zajednički projekt svih pet turističkih zajednica otoka Paga koje promoviraju aktivni turizam u nekoliko kategorija, svaka na svom području kroz hiking, nordijsko hodanje, biciklizam, trčanje, SUP i kajak.


Na području Grada Paga projekt Pag Outdoor Summer započinje u srijedu, 14. srpnja. Do kraja kolovoza u ovim rizičnim epidemiološkim vremenima posjetitelji otoka Paga moći će uživati u prirodnim ljepotama i sportskim aktivnostima uz pratnju profesionalnih vodiča koji će ih povesti najzanimljivijim lokacijama duž kamenog otoka i njihov boravak na Pagu ispuniti nezaboravnim doživljajima. Ono što je sigurno jest da posjetitelji otoka Paga imaju zaista velik i raznovrstan izbor aktivnosti od kojih će svatko naći nešto za sebe i tako uživati na ovom kamenom otoku. Valja naglasiti da je na području Grada Paga vođenje besplatno uz obavezne prijave na kontakt vodiča naveden ispod planirane ture.
Još uvijek se čeka hoće li biti moguće organizirati Paški ljetni karneval koji bi se trebao održati posljednjeg vikenda u srpnju uz, naravno sve epidemiološke mjere. U program su stavljene manifestacije koje se tradicionalno organiziraju, ali i one će ovisiti o epidemiološkoj situaciji.
Građani, turisti i posjetitelji moći će uživati u koncertima renomiranih domaćih i inozemnih glazbenika u sklopu PagArtFestivala, izložbama slika, radova i fotografija u Kneževom dvoru i crkvi sv. Jurja, a oni najmlađi u likovnim radionicama. Program je, kao i u drugim mjestima, podložan promjenama i dopunama.

 

Pogledaj PROGRAM - PAG LJETO 2021.

KULTURNO LJETO, PAG 2021

PAG LJETO 2021- PagOutdoorSummer događanja na području Grada Paga

Pag-Art-Festival1jpg
nordijsko
Kajak
Lovro-Pogorelic
hiking3
hiking1
hiking
bike
Pag-outdoor

0
0
0
s2smodern