[sigplus] Critical error: Image gallery folder vijesti3/cetvrtfinale_jadranske2011 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

Prva poluzavršnica ovogodišnjih Jadranskih igara održana je u nedjelju 07.kolovoza na Staroj rivi u Gradu Pagu.

Kako se ove godine 4 poluzavršnice i završnica prenose uživo u pet 90 minutnim emisijama putem HTV-a 1, Grad Pag je od četvrtka u punoj pripremi za TV show program Jadranske igre.  Nakon održane 1.četvrtzavršnice u Gradu Viru, gdje je za regiju 3 sudjelovalo 7 ekipa: Primošten „Popay“, Murter „Bahari“, Sv. Filip i Jakov „Turanjska uspinjača“, Pag „Paške podlanice“, Biograd na Moru „Biogradska ubotnica“, Vir „Torcida Vir“ i „Žerava“ iz Nina,  4 ekipe su se plasirale u 1. poluzavršnicu.  Generalna proba s natjecateljima ; Primošten „Popay“, Sv. Filip i Jakov „Turanjska uspinjača“, Pag „Paške podlanice“, Biograd na Moru „Biogradska ubotnica“  je odrađena u subotu 06.kolovoza. Nakon žestoke borbe, uz komentatore i voditelje TV showa Jadranske igre Kermelu Vukov Colić, Mirka Fodora i Renea Bitorajca, pobjedu u Gradu Pagu odnijeli su predstavnici Primoštena , ekipa „Popay“ , dok su domaćini „Paške podlanice“ zauzele drugo mjesto. I dok je publici, domaćinima i gostima u poznatim hrvatskim turističkim  mjestima to zabava, natjecatelji Jadranske igre doživljavaju vrlo ozbiljno do posljednjeg trenutka jer u pitanju je dostojanstvo i dokazivanje tko je bolji, brži i spretniji u obrani boja svoga kraja. Tradicija neće biti zaboravljena, a u dugim i hladnim zimskim danima prepričavati će se najzanimljiviji  trenuci tko je koga pobijedio, za koliko sekundi i jesu li suci bili pravedni. A sljedeće ljeto slijedi osveta.

 

Uz Jadranske igre, predstavljen je i projekt Hrvatske gospodarske komore „Vrijedne ruke“ kojim se promoviraju tradicionalni i umjetnički obrti te domaće radinosti. Organizatori 1. emisije u Gradu Pagu su Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga, dok su organizatori Jadranskih igara 2011. tvrtka Adria Events Agency i 5/ Group, a generalni pokrovitelj je Ministarstvo turizma Republike Hrvatske uz partnere projekta HRT, Hrvatsku gospodarsku komoru (HGK), Hrvatsku obrtničku komoru (HOK) i Hrvatsku turističku zajednicu (HTZ).

Druga četvrtzavršnica održati će se 10. kolovoza s početkom u 18:00 sati u Malinskoj,  dok će se  druga poluzavršnica održati u Crikvenici 14.kolovoza.

 

Poluzavršnica Jadranskih igri

{gallery}vijesti3/cetvrtfinale_jadranske2011{/gallery}

"Vrijedne ruke"

{gallery}vijesti3/6_8_2011_vrijedne_ruke{/gallery}

0
0
0
s2smodern