may

Povodom 1. svibnja i dolaska većeg broja gostiju Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag pripremili su zanimljiv program za nadolazeći vikend koji će se održati na glavnom gradskom trgu u Pagu pod nazivom “1. maja na Pijacu“.

U subotu, 30. travnja u 9.00 sati održat će se podjela sadnica sezonskog cvijeća „Posadimo cvijet – uljepšajmo naš grad!“, a sve prisutne zabavljat će grupa Infišando. Posjetitelji će svakako uživati i u bogatoj kulturnoj tradiciji grada Paga, u predivnoj paškoj nošnji i nastupu KUD-a „Družina“. Isti dan, u večernjim satima, u sklopu manifestacije „Pag na meniju“ u paškim ugostiteljskim objektima, restoranu Na Tale, konobi Bile i bistrou Uhlinac moći će se po promotivnim cijenama degustirati paški specijaliteti uz kvalitetna vina. U svakom od ovih objekata, osim u vrhunskim gastro namirnicama, gosti će guštati u ugodnoj atmosferi i u uživo najljepšim dalmatinskom pjesmama „u điru“.

U nedjelju, 1. svibnja, program započinje budnicom u 10 sati u izvedbi članova Gradske glazbe Pag, a od 11.30 sati dijeliti će se prvomajska paška fritaja koju će od 400 jaja pripremati članovi Gradske glazbe Pag. Praznično nedjeljno jutro svojom pjesmom uljepšat će članovi klape „Sol“

Ukoliko još ne znate ili razmišljate gdje ćete za vikend, pozivamo Vas da ga provedete u Gradu Pagu uz odličnu zabavu te tradicionalnu, domaću gastro ponudu.

PROGRAM

SUBOTA, 30.04.2022. - Trg Petra Krešimira IV
9.00 - Podjela sadnica cvijeća „Posadimo cvijet – uljepšajmo naš grad!“
10.00 - Zabavimo se uz grupu „Infišando“
KUD „Družina“
19.00 - „Pag na meniju„
Paški specijaliteti po promotivnim cijenama uz „Dalmatinsku pismu u điru“ u ugostiteljskim objektima: Restoran Na Tale, Konoba Bile i Bistro Uhlinac

NEDJELJA, 1.5. 2022. - Trg Petra Krešimira IV
10.00 - Budnica „Gradske glazbe Pag“
11.30 - Prvomajska paška fritaja uz klapu „Sol“

Organizatori: Turistička zajednica Grada Paga i Grad Pag

1 SVIBANJ program

0
0
0
s2smodern