Program PAG 2022. LOKALNI POLAZNICI xlsx 1 1

U organizaciji Zajednice tehničke kulture Zadarske županije od 3. do 10. srpnja 2022. godine održat će se Ljetna škola u Vlašićima za 11 izvrsnih učenika viših razreda osnovne škole Zadarske županije i Grada Zadra.
Zajednica tehničke kulture Zadarske županije organizira ljetne i zimske škole tehničke kulture - jedinstvene škole tehničkih aktivnosti koje uključuju visoku razinu tehničkog opismenjavanja djece u različitim područjima tehničke kulture.

Program i način rada razvijaju kreativnost, motoriku, razvoj kritičkog mišljenja i promatranja, lakše pamćenje, lakšu primjenu naučenog te samostalnost u istraživanju i zaključivanju. Tijekom njihovog sedmodnevnog boravka u ljetnim školama udruge članice uz stručne suradnike Zajednice tehničke kulture Zadarske županije u prirodnom ambijentu organiziraju zanimljiv, zabavan i edukativan program za djecu. Tako se potiče kreativan rad, stvaralaštvo i svrsishodno angažiranje u slobodnom vremenu, te se stvara interes da kroz upoznavanje s radom udruga i sami vide svoje mjesto u njima. Nadalje, u prekrasnom ambijentu djeca se upoznaju i s prirodnim bogatstvom Zadarske županije.

Pozivaju se i ostali zainteresirani učenici s područja grada Paga da se pridruže ljetnoj školi.
Radionice su besplatne, a broj sudionika ograničen. Prijave se primaju na broj: 0989196854 (Marija).
Program se provodi u Područnoj školi Vlašići i Povljana.

Program:

PROGRAM LJETNA ŠKOLA TEHNIČKE KULTURE PAG – OSTALI POLAZNICI

0
0
0
s2smodern