IMG 20230429 WA0011 1 1024x768

29. travnja 2023. godine u sklopu programa Dani Zadarske županije 2023. godine, a u organizaciji Rukometnog kluba Zadar 2013 održan je turnir Rukometnih klubova Zadarske županije. Na turniru je sudjelovalo 16 natjecateljskih ekipa u 2. natjecateljske kategorije. Igralo se u kategorijama 2013. i 2014. godište, a natjecanje se održalo u dvorani Zadarski otoci u Zadru.

Rukometni klub Pag predvođen trenericom Nikolinom Prtorić nastupio je s jednom natjecateljskom ekipom u kategoriji 2013. godište. Nakon izvrsnih rezultata u grupnoj fazi natjecanja u kojoj su ostvarili pobjede u 2 utakmice i gubitak u jednoj, ostvarili su po prvi puta u povijesti kluba plasman u polufinalnu završnicu natjecanja. Rukometašice i rukometaši Rukometnog kluba Pag pokazali su srčanu borbu, ali je u završnici plasmana za finale presudila sportska sreća i finalna utakmica im je izmakla za samo jedan gol razlike. U utakmici za 3. i 4. mjesto ostvarili su gubitak te im je pripalo 4. mjesto na Županijskom turniru.

"Moramo naglasiti da treniramo tek drugu godinu u kategorijama mini i super mini rukometa, te da ja ovo najbolji rezultat Rukometnog kluba Pag o ovim kategorijama od samog osnutka kluba. Ponosni smo na sve naše male natjecatelje koji su pokazali pravi sportski duh i natjecateljski karakter, a opet služili kao primjer fer-sportske igre, na što smo osobito ponosni. Ovim putem zahvaljujemo se našem generalnom pokrovitelju Dechatlon Zadar što nas vjerno prati i pomaže u radu kluba." istaknuo je predsjednik Rukometnog kluba Pag Jure Orlić

0
0
0
s2smodern