STK Pag

Članovi Stolnoteniskog kluba Pag sudjelovali su na natjecanju na kojem je Frane Cvitković zauzeo prvo mjesto, dok je Marko Cik osvojio drugo mjesto u kategoriji najmlađi kadeti nakon što su prošle godine bili prvaci i viceprvaci u kategoriji klinci.

Katia Fabijanić i Fabijan Maržić zauzeli su treće mjesto u kategoriji klinci, dok su u kategoriji najmlađih kadetkinja Antonija Škunca, Martina Crljenko i Katia Fabijanić zauzele četvrto, šesto i osmo mjesto.

„Ovo je izniman uspjeh STK Pag koji iz godine u godinu postiže vrhunske rezultate u mlađim kategorijama, a to je sve rezultat treniranja, rada i discipline. Radimo, trudimo se, postižemo rezultate i baš zbog toga smo prepoznati u gradu Pagu i Turističkoj zajednici grada Paga koji pomažu naš rad te bez kojih bi bilo vrlo teško natjecati se, putovati i osvajati odličja pa se ovim putem zahvaljujemo gradonačelniku Paga Anti Fabijaniću i direktorici TZG Paga, Vesni Karavanić.” – izjavili su iz STK Pag.

„Čestitamo trenerima i članovima STK Pag na osvojenim rezultatima te im želimo još puno sportskih uspjeha i nagrada.” – rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.

0
0
0
s2smodern