Nakon odlaska bivšeg direktora Turističke zajednice Grada Paga Slavka Pernara, turistička zajednica raspisala je javni natječaj na koji se prijavilo osam kandidata.

Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Paga jednoglasnom odlukom za novu direktoricu postavilo je dipl. oec. Željku Miletić. Gospođica Željka Miletić diplomirala je na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment u Opatiji te svoje radno iskustvu u okviru turističkih djelatnosti stekla je kao direktorica Turističke zajednice Općine Ražanac.

 

Novoizabrana direktorica naglasila je kako će sve svoje stečeno znanje i iskustvo usmjeriti prema kvalitetnijoj nadolazećoj turističkoj sezoni 2012 godine, te organiziranju raznih festivala i događanja u suradnji sa Gradom Pagom. Također želja gospođice Miletić je u kratkoročnom planu stvoriti turističku zajednicu prvenstveno otvorenu za suradnje i nove ideje koje će doprinijeti razvoju turizma u Gradu Pagu.

Rad turističke zajednice prvenstveno će biti orijentiran prema kvalitetnijoj ponudi koju želimo predstaviti na turističkim sajmovima, a kao njen rezultat bio bi već broj turista i noćenja u Gradu Pagu. Isto tako cilj nove direktorice je uspješno surađivati sa svim trenutnim iznajmljivačima, hotelima kao i svim djelatnostima koje se temelje na pružanju turističke usluge.

0
0
0
s2smodern