Prema izvješćima DHMZA i naputku DUSZ-a za područje grada Paga, obaviještene su i stavljene u stanje pripravnosti sve gradske institucije. Tijekom prijepodnevnih sati gradonačelnik Ante Fabijanić sazvao je hitan sastanak firmi i institucija Grada Paga, na kojem su bili pozvani predstavnici DVD-a Pag, Komunalnog društva d.o.o., Civilne zaštite Grada Paga i Policijske postaje Pag.

 

Iz predostrožnosti na nadolazeću hladnu frontu koja će biti popraćena snijegom i ledom sve prethodno navedene službe biti će pripravne 24 sata. U slučaju potrebe državne prometnice, lokalne ceste i ulice redovito će se posipavati i čistiti, od strane HAC ispostave Pag i Paga 2..

Ovim putem vas obavještavamo da provjerite sve otvore na vašim kućama (vrata, prozore, tavanske prostore) te iste učvrstite, kako u slučaju jačih naleta vjetra ne bi došlo do razbijanja i štete. Također u slučaju padalina svaki građanin grada Paga dužan je prostor ispred svoje kuće čistiti od mogućeg snijega ili leda. PP Pag ovim putem upozorava vozače kako na cesti važe zimski uvjeti vožnje, kojih se osobito u narednim danima moraju pridržavati.

0
0
0
s2smodern