IMG 20130828 104357 SmallGradonačelnik Željko Maržić i dogradonačelnik Dario Grašo primili su predstavnike ŠRD "Orada¨ i tri državna reprezentativca Filipa Bukšu (U-21), Jana Bukšu (U-16) i Danijela Graša (U-16) koji u rujnu odlaze na svjetsko prvenstvo u športskom ribolovu u Portugal i Španjolsku.
"Naš klub se može pohvaliti da je prošle godine bio treći klub po osvojenim trofejima te najbolji u odnosu na broj aktivnih članova i bodova koje smo osvojili. Također, moram reći da su juniori najbolji i najuspješniji dio "Orade. Tu je i naša mala škola ribolova s kojom želimo osigurati budućnost kluba. Uspjesi koje postižu naši juniori rezultat su rada svih članova, od juniora do seniora.IMG 20130828 104330 Small Veliku zahvalnost dugujemo roditeljima koji ulažu nemala sredstva u opremu. Grad Pag nam je do sada pomagao koliko je mogao te se nadamo da će tako biti i ubuduće " ¨, rekao je predsjednik Ante Vlahović koji je upoznao gradonačelnika Maržića o problemima kluba poput odgovarajućeg prostora kluba te pomoći oko organizacije Županijskog i Međužupanijskog prvenstva koja će se održati u Pagu.
" Ime "Orade" visoko kotira među klubovima zahvaljujući dobrom, kontinuiranom radu članova što je rezultiralo činjenicom da naš klub ima tri državna reprezentativca i mlade koji su stalno aktivni i sudjeluju na različitim natjecanjima. Grad Pag će u okviru financijskih mogućnosti potpomagati rad kluba, a pitanje prostora će se rješavati kroz slijedeću godinu", zaključio je Maržić i poželio puno uspjeha našim reprezentativcima na predstojećem svjetskom prvenstvu.
U delegaciji SRD"Orade" bili su i članovi Predsjedništva Franći Bukša i Oliver Alaburić.

 

0
0
0
s2smodern