DVD Thomas BaumannDVD Pag bogatiji je za novu donaciju vatrogasne opreme koju je zapovjedniku DVD-a Pag Šimi Vičeviću uručio Thomas Baumann iz njemačkog grada Triefensteina.
"Thomas je naš dugogodišnji prijatelj i ovo nije prva donacija koju nam je poklonio. Već godinama nam pomaže te je vrijednost tih donacija oko 200.000 kuna u opremi koja nam je neophodna na čemu smo mu od srca zahvalni¨, rekao je Šime Vičević.
Thomas Baumann sa svojom obitelji ljetuje u Pagu desetak godina, a u Njemačkoj radi u regionalnom vatrogasnom sektoru te je dobro upoznat s problemima vatrogasaca.
"Moja velika želja je pomoći vatrogascima u Pagu jer znam da im uvijek nedostaje oprema. Neizmjerno sam sretan kada vidim s koliko radosti paški vatrogasci primaju ovu opremu koju će iskoristiti u intervencijama", rekao je Baumann čiji su supruga Iris i sin Florijan također vatrogasci.
Dogradonačelnik Paga Dario Grašo zahvalio je u ime svih žitelja Paga na ovoj vrijednoj donaciji i naveo kako je DVD Pag jedno od najboljih u Hrvatskoj, a u Zadarskoj županiji najbolje dobrovoljno vatrogasno društvo.
Šime Vičević je u ime svih članova DVD-a Pag uručio Thomasu Baumannu zahvalnicu.

0
0
0
s2smodern