Pregled arhiva

2024

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 30 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
136

Svečanom sjednicom obilježen Dan Grada i utemeljenja grada Paga

18. svibnja svečanom sjednicom obilježen je Dan Grada Paga i Dan utemeljenja grada Paga. Uz domaćine Jasnu Magaš, predsjednicu Gradskog vijeća i Antu Fabijanića, gradonačelnika Grada Paga na sjed pročitaj..

Vijesti
288

Hrvatski sustav upravljanja podvodnom baštinom upisan u UNESCO-ov registar najboljih praksi

Od 13. do 17. svibnja 2024., Međunarodni centar za podvodnu arheologiju u Zadru (MCPA Zadar) ugostio je tim Znanstveno-tehničkog savjetodavnog tijela UNESCO-ve 2001. konvencije o zaštiti podvodne ku pročitaj..

Vijesti
726

Obilježavanje Dana Grada Paga

Povodom obilježavanja Dana Grada Paga pripremljen je bogat i raznovrstan program koji započinje u četvrtak u jutarnjim satima polaganjem vijenaca na Gradskom groblju u Pagu, a popodnevnim satima odr pročitaj..

Vijesti
221

PREZENTACIJA NATJEČAJA O PROVEDBI INTERVENCIJE 73.12. POTPORA MALIM POLJOPRIVREDNICIMA IZ STRATEŠKOG PLANA ZAJEDNIČKE POLJOPRIVREDNE POLITIKE REPUBLIKE HRVATSKE 2023. – 2027.

Prezentacija natječaja za provedbu intervencije 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027. za područje otoka P pročitaj..

Obavijesti
134

Odluka o dodjeli financijskih potpora za financiranje javnih potreba u 2024.

Odluka o dodjeli financijskih potpora za financiranje javnih potreba u 2024. - pogledaj dokument... pročitaj..

Vijesti
159

Poboljšana brzina internet signala sustava WiFi4EU u centru grada Paga

U protekla dva mjeseca Grad Pag podigao je sustav besplatnog pristupa interneta WiFi4EU u punom profilu za cijelo područje centra grada Paga. Za postavljanje pristupnih točaka izabrane su lokacije g pročitaj..

Vijesti
291

Program obilježavanja Dana Grada Paga 2024.

Program obilježavanja Dana Grada Paga 2024. - 16. svibnja 2024. (četvrtak)09:00 sati Polaganje vijenaca na Gradskom groblju u Pagu17:00 sati Nogometni turnir mlađih uzrasta (nogometno igralište J pročitaj..

Vijesti
139

Održan humanitarni malonogometni turnir u Miškovićima

U organizaciji UO Puntina, MO Miškovići i MNK Pag ovog vikenda u Miškovićima na otoku Pagu održao se Humanitarni malonogometni turnir. Turnir je organiziran u humanitarne svrhe za pomoć Marku Rad pročitaj..

Vijesti
419

Udruga iznajmljivača apartmana i soba Grada Paga poziva na "Noć tvrđava - Night of Fortresse“

Udruga iznajmljivača apartmana i soba Grada Paga organizira "Noć tvrđava - Night of Fortresses" u petak, 10. svibnja u kuli Skrivanat. PROGRAM: 13:15 “Sat povijesti na otvorenom” za učenike os pročitaj..

Vijesti
409

Proslava Sv. Trna u Pagu

Na blagdan proslave Svetog Trna, svečano misno slavlje u Zbornoj crkvi Uznesenja BDM u Pagu u subotu, 4. svibnja, predvodio je opat Jeronim Adam Marin, OSB, prior Benediktinskog samostana Sv. Kuzme pročitaj..

Vijesti
175

OBAVIJEST o suzbijanju štetnih glodavaca

Djelatnici tvrtke CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provoditi će mjere sustavne deratizacije na području Vašeg Grada.  Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlag pročitaj..

Vijesti
157

Odlični rezultati VK Pag s održanog memorijala u Makarskoj

U organizaciji VK Biokovo u nedjelju, 5. svibnja veslači VK Pag nastupili su u Makarskoj na 4. kupu VSD-a, memorijalu Tonći Skender. U konkurenciji 13 klubova i 300 veslača i veslačica VK Pag osvoj pročitaj..

Vijesti
193

Na proljetnom turniru OK Fortuna osvojio 2. mjesto

U organizaciji OK Fortuna iz Paga, 5. svibnja u Gradu Pagu održan je proljetni turnir u maloj odbojci. Na turniru je nastupilo ukupno 9 ekipa iz 5 klubova: OK Fortuna Pag, OK Novalja, OK Bibinje, O pročitaj..

Vijesti
135

Održan vrhunski doživljaj "Pag na meniju"

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga pod pokroviteljstvom TZ Zadarske županije i Zadarske županije održana je tradicionalna manifestacija „Pag na meniju” čija su događanja pobudila velik i pročitaj..

Vijesti
155

73.12. Potpora malim poljoprivrednicima iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je prvi Natječaj za provedbu intervencije 73.12. Potpora malim poljoprivrednicima iz Strateškog plana Zajedničke poljopriv pročitaj..

Vijesti
154

Članovi STK Pag prvaci i viceprvaci Dalmacije u kategoriji najmlađi kadeti

Članovi Stolnoteniskog kluba Pag sudjelovali su na natjecanju na kojem je Frane Cvitković zauzeo prvo mjesto, dok je Marko Cik osvojio drugo mjesto u kategoriji najmlađi kadeti nakon što su prošle g pročitaj..

Vijesti
310

OBAVIJEST O PRIJAVI ZA UPIS U DJEČJI VRTIĆ „ PAŠKI MALIŠANI“ ZA PEDAGOŠKU GODINU 2024./2025.

Temeljem Odluke Upravnog vijeća Dječjeg vrtića Paški mališani od 29. travnja 2024. godine do 11. svibnja 2024. godine  podnose se zahtjevi za upis djece budućih polaznika vrtića za pedagošku go pročitaj..

Vijesti
193

Plava i Zelena Čistka - Akcija čišćenja podmorja i okoliša u Šimunima, 4.5.2024.

U organizaciji Udruge Šimuni, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Paga, Grada Paga i Čistoće Pag održat će se "Plava i Zelena Čistka" u subotu, 4. svibnja s početkom u 9 sati u Šimunim pročitaj..

Vijesti
518

Svečana proslava Svetog Trna u Pagu, 4.5.2024.

U subotu, 4. svibnja u gradu Pagu održat će se svečana proslava Svetog Trna, relikvije koju čuvaju redovnice Benediktinskog samostana sv. Margarite. Ova tradicionalna manifestacija obilježava se s p pročitaj..

Vijesti
286

Iskusite vrhunski "Pag na Meniju" doživljaj

Povodom prvomajskih praznika i dolaska većeg broja gostiju Turistička zajednica Grada Paga pod pokroviteljstvom TZ Zadarske županije i Zadarske županije organizira tradicionalnu manifestaciju "Pag n pročitaj..

Obavijesti
551

Oglas za zapošljavanje-Grad Pag

Oglas je 26. travnja 2024. objavljen na službenim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - pogledaj oglas Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti - pogledaj oglas ... pročitaj..

Vijesti
419

Konferencija „Turizam 365 – održivost i inovativnost otoka Paga“, 25.4.2024.

25. travnja u gradu Pagu u organizaciji Zadarskog tjednika održat će se regionalna konferencija „Turizam 365 – održivost i inovativnost otoka Paga“ u Kneževom dvoru s početkom u 10 sati. Konferencij pročitaj..

Vijesti
242

Akcija čišćenja podmorja i obale na području Solane Pag, 22.4.2024.

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje, 22. travnja Solana Pag i Natura Jadera – JU za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije, organiziraju ekološku akciju čišćen pročitaj..

Obavijesti
760

Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području otoka Paga

Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području otoka Paga - pogledaj dokument... pročitaj..

Vijesti
417

Podjela sadnica cvijeća u Pagu, Knežev dvor, 15.4.2024.

U organizaciji Grada Paga, u ponedjeljak 15. travnja dijelit će se sadnice cvijeća u Kneževom dvoru s početkom u 14 sati. Uredimo svoj vrt, uljepšajmo svoj Grad! Foto: Radio Pag pročitaj..

Obavijesti
427

Javni poziv za predlaganje programa i projekta javnih potreba koje će na području Grada Paga za 2024. provoditi Vjerske zajednice

Javni poziv za predlaganje programa i projekta javnih potreba koje će na području Grada Paga za 2024. provoditi Vjerske zajednice - pogledaj dokument Obrazac . 1 opis-programa - pogledaj dokument pročitaj..

Vijesti
711

Ministrica Brnjac u radnom posjetu gradu Pagu

Nikolina Brnjac, ministrica turizma i sporta u pratnji sa Monikom Udovičić, ravnateljicom Uprave za sustav turističkih zajednica, kategorizaciju i pravne poslove i Tomislavom Fainom, predsjednikom U pročitaj..

Vijesti
467

Paška čipka i narodna nošnja pod svijetlima New Yorka

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i globalni medijski konglomerat Paramount započeli su provoditi zajedničku marketinšku kampanju u svrhu što kvalitetnijeg pozicioniranja Hrvatske kao kvalitetne i pročitaj..

Vijesti
320

Posjetitelji uživali u Uskršnjem doručku i najbogatijem gastro stolu na otoku Pagu

U organizaciji Turističke zajednice Grada Paga i Grada Paga na prepunom Trgu Petra Krešimira IV priređena je dobrodošlica i Uskršnji doručak za prve ovogodišnje goste u gradu Pagu koja je privukla v pročitaj..

Vijesti
431

SRETAN DAN GRADA PAGA

U zahvalu za pomoć koju su mu pružili, kralj Bela IV. je 30. ožujka 1244. godine Pažanima i Pagu dodijelio Zlatnu povelju, Bulu, kojom je Pag dobio status slobodnog kraljevskog grada. U spomen na ta pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 60