ACI Simunipl

U organizaciji Udruge Šimuni, a pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Paga, Grada Paga i Čistoće Pag održat će se "Plava i Zelena Čistka" u subotu, 4. svibnja s početkom u 9 sati u Šimunima. Domaćin eko akcije je ACI marina Šimuni.

Plava i Zelena Čistka okupit će građane i volontere s ciljem da zajedničkim snagama očiste okoliš i podmorje. Prijava sudionika je u petak, 3. svibnja, a u sklopu programa nastupit će i muška klapa Galijoti iz Paga s početkom u 18 sati.

Okupljanje sudionika je u ACI marini u subotu, 4. svibnja u 9 sati gdje će im se podijeliti rukavice i vreće za smeće. Ova akcija predstavlja priliku za pojedince i volontere da doprinesu očuvanju prirode i stvore pozitivan utjecaj na svoju lokalnu zajednicu. U akciji čišćenja podmorja sudjelovat će i Kristijan Gligora, ACI ambasador i najmlađi arheolog na svijetu.

Svi zainteresirani pozvani su da se pridruže i podrže Plavu i Zelenu čistku te pomognu u širenju svijesti o važnosti zaštite okoliša. Za sve sudionike osiguran je ručak i osvježenje nakon akcije.

Organizator: Udruga Šimuni

Pokrovitelji: Grad Pag, TZ Grada Paga i Čistoća Pag

ACI Simuni

0
0
0
s2smodern