Pregled arhiva

Svibanj 2018

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 28 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
3088

Objavljen Natječaj za prijavu projekata udruga na otocima

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavljuje Natječaj za prijavu projekata udruga na otocima u 2018. godini kojim se udrugama na otocima dodjeljuje financijska potpora osigu pročitaj..

Vijesti
3603

Uspješna "zelena čistka" u Miškovićima

U subotu, 26. svibnja 2018. godine održana je cjelodnevna radna akcija – „zelena čistka„ u Miškovićima. Pokošeno i pometeno/pograbljano je cijelo mjesto od dijela starog Sela preko kapelice svetog N pročitaj..

Vijesti
3062

Organizirani prijevoz iz Paga na pogreb Anđele Tičić

Pogreb Anđele Tičić bit će održan sutra, u četvrtak, 24. svibnja, na groblju u Bibinjama. Grad Pag organizira besplatan prijevoz autobusom Antonio toursa za sve građane koji žele prisustvovali poslj pročitaj..

Obavijesti
3451

Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem

Sukladno članku 29. Zakona o poljoprivrednom zemljištu (NN 20/2018.) Grad Pag izlaže na javni uvid Program raspolaganja poljoprivrednim zemljištem u vlasništvu države na području grada Paga. Uvid u pr... pročitaj..

Obavijesti
2749

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga u prizemlju zgrade na adresi Ulica kralja Zvonimira 19, površine 36 m2 - PDF dokument... pročitaj..

Natječaji
3270

Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora

6/2018 - Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga u prizemlju zgrade na adresi Ulica kralja Zvonimira 19, površine 36 m2 - PDF dokument... pročitaj..

Obavijesti
3307

Javni poziv u postupku evidentiranja dijela nerazvrstanih cesta na području Grada Paga (Paladinka NC13, Proboj NC 14 i Žestoko NC15)

Javni poziv u postupku evidentiranja dijela nerazvrstanih cesta na području Grada Paga (Paladinka NC13, Proboj NC 14 i Žestoko NC15) - pogledaj javni poziv... pročitaj..

Obavijesti
2795

Javni poziv u postupku evidentiranja dijela nerazvrstanih cesta na području Grada Paga (Sv. Marija-NC10, Sv. Marko-NC-11 i Šimuni-NC-12)

Javni poziv u postupku evidentiranja dijela nerazvrstanih cesta na području Grada Paga (Sv. Marija-NC10, Sv. Marko-NC-11 i Šimuni-NC-12) - pogledaj javni poziv... pročitaj..

Obavijesti
3131

Odluka o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš za izradi IV. Izmjena i dopuna PPUG-a Paga

Odluku o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš za izradi IV. Izmjena i dopuna PPUG-a Paga - pogledaj odluku... pročitaj..

Obavijesti
2997

Odluka o stavljanju van snage Odluke o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš za izradu IV. Izmjena i dopuna PPUG-a Paga

Odluku o stavljanju van snage Odluke o započinjanju postupka ocjene o potrebi strateške procjene utjecaja na okoliš za izradu IV. Izmjena i dopuna PPUG-a Paga - pogledaj odluku... pročitaj..

Vijesti
2925

Konstituiran Savjet mladih Grada Paga

U ponedjeljak, 21. svibnja 2018. godine konstituiran je Savjet mladih Grada Paga. Savjet mladih je savjetodavno tijelo Gradskog vijeća i osnovan je sa ciljem promicanja i zagovaranja prava, potreba pročitaj..

Vijesti
3302

Dan utemeljenja Grada Paga

Ovog petka, 18. svibnja 2018 godine, svečano je obilježen dan utemeljenja Grada Paga te proslavljen dan Grada Paga. Proslava je započela u 10:30 sati kada se održala misa u Zbornoj crkvi Marijinog U pročitaj..

Vijesti
3196

Zajednička akcija čišćenja Lokunje

Grad Pag poziva predstavnike udruga koje djeluju na području naše lokalne samouprave, kao i sve sugrađane dobre volje, na zajedničku akciju čišćenja i uređenja područja Lokunje.Radna akcija će se od pročitaj..

Vijesti
3669

Obavijest o prijavi za upis u DV Paški mališani

Temeljem Odluke Upravnog vijeća dječjeg vrtića Paški mališani,Pag, KLASA;601-02-03/18-32,UR.BROJ;2198/24-06/03-18-194, od 7.svibnja do 22.svibnja 2018.godine podnose se zahtjevi za upis djece budući pročitaj..

Vijesti
3822

Dan Grada Paga

Proslava Dana Grada Paga održat će se u petak, 18.svibnja 2018. na dan kada je utemeljen novi grad Pag. U 10:30 sati održat će se misa u Zbornoj crkvi Marijinog Uznesenja, a u 11:30 započet će prome pročitaj..

Obavijesti
2816

Oglas za prijam u službu na radno mjesto "komunalni redar"

  Oglas za prijam u službu na radno mjesto "komunalni redar" - pogledaj oglas pročitaj..

Vijesti
3089

Mali stolnotenisači iz STK Pag osvojili sedam odličja

U subotu 05.05.2018. u Zatonu kod Šibenika, održan je tradicionalni 13. turnir u stolnom tenisu "Zaton 2018". U konkurenciji 70-tak natjecatelja nagrađeni stolnotenisači STK PAG pokazali su odlič pročitaj..

Vijesti
4202

Općinski sud - selidba u tijeku

U tijeku je preseljenje Općinskog suda u Pagu s Mandrača u prostorije na katu Kneževog dvora. Preseljenje na novu lokaciju će se odvijati u očekivanom razdoblju od 11. do 15. svibnja u kojem Općinsk pročitaj..

Vijesti
2971

Akcija čišćenja uvale Vlašića

Udruga Volim Vlašići pod pokroviteljstvom Turističke zajednice grada Paga organizira Plavu čistku - akciju čišćenja uvale Vlašića (podmorja i plaže) u subotu, 12.05. s početkom u 9 sati. U eko akcij pročitaj..


Vijesti
3888

Postavljene tri informativne table u Hanzinama

U suradnji Natura Jadere, Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode na području Zadarske županije i Turističke zajednice grada Paga postavljene su tri dvojezične informativne table pročitaj..

Vijesti
2891

Edukativna radionica za privatne iznajmljivače

Edukativna radionica za privatne iznajmljivače u nedjelju, 13. svibnja u 17.00 u prizemlju Kneževog dvora Turistička zajednica grada Paga organizira edukativnu radionicu za privatne iznajmljivače, pročitaj..

Vijesti
2905

Završena ovogodišnja razmjena učenika Pag - Zane

Projekt razmjene učenika između Paga i Zanea započeo je devedesetih godina, a ponovo je obnovljen 2014. godine. Od tada su u njemu sudjelovale četiri generacije paških osmaša. U ovogodišnji program pročitaj..

Vijesti
3144

Dan sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca

Međunarodni dan vatrogasaca slavi se danas, 04. svibnja, na dan sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca. Prilika je to da zahvalimo svim našim vatrogascima na obavljanju humanog poziva kojim štite ljuds... pročitaj..

Obavijesti
3761

Natječaj za davanje u zakup javne površine

 Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava   Tekst natječaja Branimirova obala Katine Kuglana Trg Petra Krešimira IV Prosika Sta pročitaj..

Natječaji
3839

Natječaj za davanje u zakup javne površine

5/2018 - Natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava Tekst natječaja Branimirova obala Katine Kuglana Trg Petra Krešimira IV Prosika Stara riva... pročitaj..

Vijesti
3511

Nova estetika stare gradske jezgre u Pagu

Sa ciljem uređenja stare gradske jezgre Paga, Grad Pag dao je izraditi projekt dizajna grafičkog rješenja i apliciranja dizajna na tende za četiri glavne ulice. Uređene javne površine podrazumijevaj pročitaj..

Vijesti
3315

Paška čipka i narodna nošnja u Vukovaru

U Vukovaru će se od 3. do 5. svibnja predstaviti zaštićena nematerijalna baština na nacionalnoj i UNESCO-voj listi uz najbolje turističke manifestacije, atrakcije i destinacije. Projekt "SVI zaJEDNO pročitaj..

Rezultati 1 - 28 od 28