Pregled arhiva

Travanj 2012

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 18 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
7222

Projekt plaže "Mađarica"

Grad Pag će do početka turističke sezone 2012. godine u svoju turističku ponudu uvrstiti i moderno opremljenu plažu Mađaricu koja bi u potpunosti trebala biti završena do 31. svibnja 2012. godine. ... pročitaj..

Vijesti
6223

Zajednička radna akcija "Suha punta"

U subotu 28. travnja 2012 godine, održana je radna akcija mještana naselja Šimuni u kojoj je sudjelovao veliki broj mještana. U radnoj akciji na predjelu Suha punta, očišćeno je smeće, uređen okoli... pročitaj..

Vijesti
5336

Javni natječaj

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava. Natječaj možete pronaći u dijelu (Gradska uprava/Natječaji i... pročitaj..

Natječaji
3708

38. natječaj

1/2012 - Javni natječaj za davanje u zakup javne površine u svrhu postavljanja kioska i pokretnih naprava - objava 26. travnja 2012 pročitaj..

Vijesti
5274

Svečano proslavljen Dan Grada Križevci

U utorak 24. travnja Grad Križevci proslavili su 760. rođendan i obljetnicu proglašenja slobodnog kraljevskog grada. Povodom proslave rođendana u Križevce je otputovala delegacija Grada Paga u sast... pročitaj..

Vijesti
7718

Ca, ča, što su jeli naši stari?

Srednja škola Barula Kašića u Pagu organizirala je četvrtu po redu manifestaciju pod nazivom "Ca, ča, što su jeli naši stari?". U kulinarskoj manifestaciji sudjelovali su učenici Srednje škole Bartola... pročitaj..

Vijesti
4810

Otvorena izložba "Kamen priča priče"

U sklopu programa manifestacije Dani Zadarske županije, danas u 12.00 sati otvorena je izložba paškog fotografa Alda Meštrovića. Izložbu fotografija pod nazivom "Kamen priča priče" svečano je otvorio ... pročitaj..

Vijesti
5260

Kamen priča priče - izložba fotografija Alda Meštrovića

U ponedjeljak, 23. travnja 2012. godine u izložbenoj dvorani Znanstvene knjižnice grada Zadra otvoriti će se izložba paškog fotografa Alda Meštrovića. Izložba je postavljena u sklopu programa manifest... pročitaj..

Vijesti
5086

Dodatne količine pitke vode iz vodospreme Vrčići

U sklopu projekta poboljšanja vodovodnog sustava za područje grada Paga i dopremanja veće količine pitke vode u vodoopskrbni sustav, Komunalno društvo Pag i Grad Pag započeli su sa radovima bušenja no... pročitaj..

Vijesti
4929

5. Smotra puhačkih orkestara Zadarske županije

27. travnja 2012. godine u gradu Pagu održati će se "5. Smotra puhačkih orkestara Zadarske županije". U smotri će učestvovati 250 glazbara. Iz Zadarske županije sudjelovati će pet gradskih glazbi, ... pročitaj..

Vijesti
5024

Probijen makadamski put do vrha Sv. Vida

Tijekom proteklih nekoliko dana završeni su radovi na probijanju makadamskog puta od mjesta Šimuni do najvišeg vrha otoka Paga Sv. Vida, koji se nalazi na 348 metara nadmorske visine. Makadamski pu... pročitaj..

Vijesti
4903

Koncert Munkedal puhačkog orkestra iz Švedske

U petak 20.travnja na Trgu Petra Krešimira IV. u Pagu s početkom u 18:00 sati održat će se koncert Munkedal puhačkog orkestra iz Švedske. Voditelj orkestra je gospodin Hans Bjermqvist. Munkedal puhačk... pročitaj..

Vijesti
5409

Interaktivni mobilni vodič kroz grad Pag

Turistička zajednica grada Paga započela je projekt izrade interaktivnog mobilnog vodiča kroz grad Pag koji bi bio namijenjen mobilnim uređajima temeljenim na Appleovim, Nokijinim i Android platforma... pročitaj..

Vijesti
5713

Web stranica za potrebe Međunarodnog festivala čipke u gradu Pagu

Za potrebe promoviranja Međunarodnog festivala čipke koji će se održati u gradu Pagu 2012. godine, Turistička zajednica grada Paga priprema internet stranicu namijenjenu promoviranju festivala putem ... pročitaj..

Vijesti
5200

Uskršnji doručak u gradu Pagu

U organizaciji Grada Paga, Turističke zajednice Grada Paga i restorana Na Tale, u nedjelju 8. travnja 2012. godine u prizemlju Kneževog dvora na trgu Petra Krešimira IV, pripremljen je svečani uskršnj... pročitaj..

Vijesti
5026

Uskršnji doručak

U organizaciji Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga u nedjelju 9. travnja 2012. godine na trgu Petra Krešimira IV. građani grada Paga nakon svečane Svete mise u crkvi Marijinog Uznesenja do... pročitaj..

Vijesti
9390

Razvitak gospodarstva otoka Paga u prošlosti

"Razvitak gospodarstva otoka Paga u prošlosti" iznimno je vrijedna knjiga autora dr. Šime Peričića koju je Matica hrvatska – ogranak Pag predstavila 30. ožujka 2012. godine u sklopu proslave Dana grad pročitaj..

Vijesti
6000

Proslavljen Dan grada Paga

Protekloga petka, 30. ožujka 2012. godine proslavljen je Dan grada Paga. Prema već najavljenom rasporedu događanja u 8.00 sati građane grada Paga probudili su taktovi budnica koje su izvodili članovi ... pročitaj..

Rezultati 1 - 18 od 18