Pregled arhiva

2011

Dobrodošli na stranicu Online arhiva Grada Paga. Na ovoj stranici pronaći ćete ukupno 30 naših članaka podijeljenih na mjesece i godine.
Vijesti
5065

Natječaj

Na službenim stranicama Grada Paga objavljen je natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga. Natječaj možete pronaći u dijelu (Gradska uprava/Natječaji i javni pozivi) ili i... pročitaj..

Natječaji
7369

34. JAVNI POZIV

34. Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u vlasništvu Grada Paga REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje Klasa: 372... pročitaj..

Vijesti
5290

Klapa Sv. Juraj HRM i klapa Sol

Klapa Sveti Juraj HRM i klapa Sol jučer, 21. prosinca 2011. godine sa početkom u 20.00 sati održali su Božićno – novogodišnji koncert u prostoru Doma kulture u Pagu. Božićno – novogodišnji koncert ... pročitaj..

Vijesti
5322

Božić uz "Paške mališane"

U Domu kulture u Pagu jučer, 21. prosinca 2012. godine održana je Božićna priredba polaznika Dječjeg vrtića „Paški mališani“. Sve okupljene djeca su razveselila osmjehom, pjesmom i plesom, a kao gos... pročitaj..

Vijesti
5046

Otvorena izložba u Kneževu dvoru

Jučer, 19. prosinca 2011. godine u 17.00 sati otvorena je prodajna izložba slika u prostoru Kneževog dvora u Pagu. Naime početkom listopada ove godine članovi Likovnog centra „Velebno“ iz Zagreba uz ... pročitaj..

Vijesti
5026

Podjela kalendara za 2012. godinu

Od utorka, 20. prosinca 2011. godine svi registrirani iznajmljivači Turističke zajednice Grada Paga moći će u prostorijama TIC-a Pag (Vela ulica) preuzeti promotivne kalendare za 2012. godinu. Kalenda... pročitaj..

Vijesti
7043

20. sjednica GRADSKOG VIJEĆA GRADA PAGA

Na temelju članka 34. st. 4. Zakona o lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („NN“ broj 33/01, 60/01-vjerodostojno tumačenje,129/05,109/07, 125/08 i 36/09) sazvana je 20. sjednica GRADSKOG VI... pročitaj..

Vijesti
7263

Božićnica za umirovljenike

Isplata božićnica za umirovljenike Grada Paga provoditi će se prema sljedećoj odluci donesenoj 12. prosinca 2011. u Pagu...           REPUBLIKA HRVATSKA ZADARSKA ŽUPANIJA GRAD PAG Gradonač... pročitaj..

Vijesti
5175

Poziv na testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti

Za kandidate prijavljene na oglas za prijam u službu u Grad Pag, Upravni odjel za komunalni sustav i prostorno uređenje, na radno mjesto „viši stručni suradnik/suradnica za pripremu i vođenje projek... pročitaj..

Vijesti
5059

1. Otočni turnir u briškuli i trešeti - ždrijeb parova

Večeras, 9. prosinca 2011. godine u 20.00 sati u konobi „Bile“ u Pagu održati će se ždrijeb parova za 1. Otočni turnir u briškuli i trešeti. Do sada je pristiglo dvadesetak prijava parova za sudje... pročitaj..

Vijesti
5493

Mačak u čizmama

Jučer, četvrtak 8. prosinca 2011. godine u Domu kulture u Pagu održana je predstava za djecu „Mačak u čizmama“. Predstavu su za paške mališane izveli članovi Kazališta lutaka Zadar, a najmlađe je... pročitaj..

Vijesti
5433

Oglas za prijam u službu

Na temelju članaka 29. i članka 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj 86/08 i 61/11) i Zaključka gradonačelnika Grada Paga ... pročitaj..

Vijesti
6041

Obavijest iz KD Pag

Obavještavamo građane grada Paga da će do 17. prosinca 2011 godine izvoditi I. faza radova sanacije gradske kanalizacije na državnoj prometnici D106 u predjelu Splitske ulice. Radovi će se izvodi... pročitaj..

Vijesti
5665

Obavijest o izmjeni DVBT-a

Zbog učestalih prijava građana grada Paga na izuzetno loš digitalni televizijski signal, Hrvatska radiotelevizija će tijekom sljedećeg tjedna od 12. do 16. prosinca 2011 godine izvoditi radove servis... pročitaj..

Vijesti
5119

1. otočni turnir u briškuli i trešeti

U organizaciji i pod pokroviteljstvom Grada Paga organizira se prvi otočni turnir u briškuli i trešeti. Suorganizatori ovog turnira su MO Pag i Centra za kulturu i informacije Pag. Ovim putem poziv... pročitaj..

Vijesti
5321

DVD-u Pag donirano vozilo

JVP grada Zagreba je u utorak, 29. studenog 2011 godine donirala DVD-u Pag zapovjedno vozilo marke Ford sa kompletnom pripadajućom opremom. Dobiveno vozilo će biti od iznimne pomoći u gašenju pož... pročitaj..

Vijesti
5692

Proslava drugog rođendana

Proteklog vikenda, u naselju Vlašići na otoku Pagu, svoj drugi rođendan proslavio je KUD „Sv. Jerolim“. Za drugu godišnjicu rada održan je prigodni program koji su izveli članovu KUD-a „Sv. Jeroli... pročitaj..

Vijesti
5248

Radni posjet Općini Podčetrtek

Tijekom proteklog vikenda gradonačelnik Ante Fabijanić i potpredsjednik Gradskog vijeća Davorin Fabijanić posjetili su grad Podčetrtek u Sloveniji. Tijekom dvodnevnog posjeta odrađeno je niz sast... pročitaj..

Vijesti
5131

Oglas za prijam u službu u Grad Pag

Na temelju članaka 29. i članka 19. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ broj  86/08 i 61/11) i Zaključka gradonačelnika Grada Paga ... pročitaj..

Vijesti
6737

Pokrenut popis novorođene djece

Grad Pag unutar službene web stranice na domeni pag.hr pokrenuo je podstranicu pod nazivom „Novorođena djeca“. Unutar navedene podstranice redovito će se objavljivati imena novorođene djece čiji s... pročitaj..

Vijesti
5737

Posjet Vukovaru

Tokom prošlog vikenda, 42 člana UHVDR-e Pag i građana grada Paga otputovalo je na trodnevni izlet tijekom kojeg su posjetili hrvatski grad heroja, grad  Vukovar. Polazak je bio u večernjim satima ... pročitaj..

Vijesti
7012

Nova direktorica TZG Paga

Nakon odlaska bivšeg direktora Turističke zajednice Grada Paga Slavka Pernara, turistička zajednica raspisala je javni natječaj na koji se prijavilo osam kandidata. Turističko vijeće Turističke za... pročitaj..

Vijesti
7153

Planovi za uređenje Grada Paga

Tijekom jutarnjih sati u uredu gradonačelnika Grada Paga održan je prvi u nizu radnih sastanaka između gradonačelnika Ante Fabijanića i predstavnika; Turističke zajednice Grada Paga, Centra za kulturu... pročitaj..

Vijesti
5122

Javni poziv

za podnošenje zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju za nezakonito izgrađene ili rekonstruirane zgrade (legalizacija) {rokbox size=|fullscreen| album=|PDF| title=|Preuzmi PDF dokument|}ima... pročitaj..

Natječaji
5435

33. JAVNI POZIV

33. JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za izdavanje rješenja o izvedenom stanju za nezakonito izgrađene ili rekonstruirane zgrade (legalizacija) JAVNI POZIV za podnošenje zahtjeva za izdavanje rje... pročitaj..

Vijesti
5703

Ispitivanje stijena u 2. magazinu

Tijekom tekućeg tjedna obavljaju se ispitivanja unutar prostora 2. magazina soli. Radovi u sklopu ispitivanja putem sondi i prikupljanja uzoraka stijena izvodi se za potrebe izrade konzervatorsko –... pročitaj..

Vijesti
6639

Obavijest Autoškole Zadar za područje Paga

Ovim putem obavještavamo sve građane Grada Paga o novitetima u ponudi Autoškole Zadar za područje Grada Paga, naime osim trenutno dostupnih osposobljavanja za vozače u kategoriji A i B, Autoškola ... pročitaj..

Vijesti
5288

Izmjene u MO Miškovići i MO Šimuni

Obavještavamo, kako je došlo do izmjene predsjednika mjesnih odbor naselja Miškovići i naselja Šimuni. Prijašnju predsjednicu područja mjesnog odbora Miškovići, Miljenku Mišković Golja zamijenila j... pročitaj..

Vijesti
6141

UHVDR Pag u posjet Vukovaru

Udruga HVDR grada Paga organizirala je trodnevni izlet u kojem će se posjetiti grad Vukovar. U posjet hrvatskom gradu heroju odazvalo se 42 člana udruge HVDR grada Paga.       Plan puta: 17. st... pročitaj..

Vijesti
6427

Konferencija za novinare

Dužnost mi je kao gradonačelniku Grada Paga, izjasniti se te demantirati neistine i laži iznesene na jučerašnjoj konferenciji za medija sazvanoj od strane nekolicine građana Grada Paga. Kao prvo os... pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 302